Issues


Topic Replies Activity
About the Issues category 1 July 23, 2018
Trips not uploaded into cloud 2 July 16, 2019
Sync of Custom Code without the default cloud url 1 June 11, 2019
Error 404 when trying to create a new trigger 2 June 2, 2019
Autopi device commands problem 1 June 2, 2019
Autopi dongle is on in car but offline on the cloud 16 May 10, 2019
Local does not work on Mac OS X 12 April 23, 2019
Dongle does not connect to iPhone WiFi hotspot 3 April 17, 2019
Autopi not providing enough voltage to raspberry pi 3 5 April 6, 2019
Bad Request when creating a trigger 1 March 29, 2019
[SOLVED] How to query non-default ECU ID? 2 March 13, 2019
[SOLVED] Not wake up from sleep with SMS anymore 3 March 13, 2019
Gauge disabled under widget 3 March 9, 2019
Trigger Set up difficulty 2 March 6, 2019
Regulary "No SIM card present" 4 February 6, 2019
[SOLVED] Unable to use 4G/LTE 4 January 4, 2019
Local API not ready 2 December 1, 2018
SSH block when connected to local WLAN 1 November 1, 2018
Salt-call takes very long 2 November 1, 2018
[SOLVED] Dongle not detecting properly? 4 October 31, 2018
[SOLVED] Support for replacement dongle 1 October 24, 2018
[SOLVED] Update cause error 2 October 31, 2018
Missing Addons/Widgets Menu 4 October 20, 2018
[SOLVED] Connected to a local device, but local API not yet ready. Please wait 3 October 17, 2018
[SOLVED] Celsius instead of Celcius 3 August 31, 2018
[Fixed] Profile Address not saving 2 July 27, 2018
[Fixed] Vehicle license plate and Vin number not saving 2 July 27, 2018